Ads Top

Şeyma Subaşı son zamanların en popüler isimlerinden biri. Her yaptığı, her giydiği olay olan Şeyma Subaşı'nın tarzını, kıyafetlerini yakından inceliyoruz bu yazıda. 

Biraz moda haberleri biraz da magazin kategorisinde değerlendirebiliriz bu yazıyı. 

Şeyma Subaşı ismini hepimiz Acun Ilıcalı ile ilişki yaşaması  ile öğrendik. Ancak Şeyma Subaşı'nı farklı yapan bir şey vardı, o da gerçekten çok doğal olması. İnstagram'dan paylaştığı eğlenceli videolar, müthiş yurt dışı gezileri ve giydiği her şeyi kendine yakıştırması ile sevdik onu. Sevmeyenleri de çok evet ama hakkını yiyemeyeceğimiz bir konu var: Stili. Gerçekten çok güzel parçaları birleştiriyor ve kendisine göre uyarlıyor. 

Özellikle Atasay için hazırladığı Şeyma Subaşı X Atasay adlı takı koleksiyonu çok eğlenceli.  Şu şekilde gösterelim bkz. 


Şeyma Subaşı, tıpkı kendisi gibi dinamik ve eğlenceli bir koleksiyon hazırlamış.

Ki biliyorsunuz Atasay diyince akla gelen şey kesinlikle stil değildi. Hani düğünlerde takılan bilezikler, çeyrek altın gram altın, nişan yüzükleri ya da orta yaşlı kadınların takacağı türden ağır tasarımlar geliyordu akla. Ama marka yüzü olarak Şeyma Subaşı'nı seçmeleri kesinlikle çok yerinde bir hareket oldu Atasay için. Adeta markanın üzerindeki ölü toprağı kalktı. 


Evet bu tasarımlar eşsiz değil. Sanki H&M, Bershka'da satılan bir kolye gibi görünüyor. Evet çok genç ve modern, ama Atasay'ın ağırlığı gitmiş gibi düşünebilirsiniz. Ancak bilmelisiniz ki imitasyon ve gerçek mücevher arasındaki fark on metre öteden anlaşılır. 


Mücevher kullanışlı olur. Kararma yapmaz. Uzun süre kullanabilirsiniz. Kırıldığında, zarar gördüğünde tamir ettirebilirsiniz ve senelerce üstünüzde ışıldar. Ancak imitasyon takıların ömrü çok uzun olmuyor maalesef. Eh, Şeyma Subaşı sayesinde hem stil sahibi, genç tasarımlı hem de kaliteli mücevherler piyasaya gelmeye başladı. Umarım diğer markalara da örnek olur bu. 


Atasay daha sonra Meryem Uzerli ile de işbirliği yaptı. Meryem Uzerli de Atasay için bir koleksiyon hazırladı. Ancak Şeyma Subaşı'nın tasarımlarının eline su bile dökemez. İkisine de bakın karar verirsiniz. Yani demek istediğim o ki, Şeyma Subaşı'nın gerçekten müthiş bir moda zevki var. Benim gözümde becerikli bir kadın. 


Bakın bu da Meryem Uzerli'nin Atasay için yaptığı tasarımlardan. Şimdi düşünün bu bilekliği kaç farklı kombinde kullanabilirsiniz? Günlük kıyafetle, daha spor kombinlerle düşünün... Düşünebiliyor musunuz?  Ben düşünemedim. Çünkü bu bilezik tam anlamıyla abiye. 


Healtyish Kafe. Acayip lezzetli ve sağlıklı yiyecekler bulabileceğiniz yepyeni bir konsept. Mükemmel bir manzarası var. Hiç rahatsız edilmeden oturup yepyeni yiyecekler - tarifler keşfediyorsunuz. Detoks içecekleri birbirinden lezzetli. Daha önce hiçbir yerde duymadığınız tarifler var. 


Ödül bile aldı. Çünkü bu gerçekten FARKLI BİR KONSEPT 

Yazının şu kısmından sonra okuyucu kaybedeceğimi biliyorum. Özellikle Şeyma Subaşı Haters kıskanç kezban grubu tarafından. Ama kötü insanları ne hayatımda, ne blogumda isterim. 

Sadede geleceğim ama bir kaç şey daha söylemek istiyorum... Şeyma Subaşı'nı sevmiyor olabilirsiniz, ancak bu hakaret etme hakkını size vermiyor. 

Acun Ilıcalı ile ilişkisi başladığında henüz yirmi yaşındaydı. Ben çok açık ve net bir şekilde söyleyebilirim ki yirmi yaşındayken ben çocuktum. O yaşlardayken hayatının aşkını bulduğunu düşünmek çok kolay. Kandırılmak çok kolay. Özellikle aşırı bir zenginlik ve ilgi tarafından kuşatılınca. Siz olsaydınız hayır diyebilir miydiniz? Bu noktada Acun Ilıcalı'nın kimse üstüne gitmiyor. Evliyken başka biriyle ilişki yaşayan o. Kendisinden yaşça küçük birini etkileyerek hayatına giren o. Bunu kimseyi eleştirmek için yazmıyorum beni gerçekten ilgilendirmez ama bir feminist olarak yalnızca Şeyma Subaşı'nı eleştirmek bir kadın olarak kendinize yapabileceğiniz en kötü şeylerden biridir. 

Kadın kadının kurdu değildir arkadaşlar. Siz kimsenin kurdu olmayın. Hayatın insanın karşısına neler çıkaracağı bilinmez, insanın nelerle sınanacağı bilinmez. Gencecik yaşta koskoca Türk medyasını karşısına almış, küçücük yaşta anne olmuş, senelerce mecburen evlilik dışı bir ilişkinin içinde yaşamış ve büyük bir cesaretle çocuğuna çok iyi şekilde annelik yapmış bir genç kadından bahsediyoruz. Sırf yaşadığı zengin hayatı kıskandığınız için onu yıpratmaya çalışmayın. Emin olun yirmi yaşında bir kızın tek düşündüğü para değildir. 

O istemez miydi bütün gezilerini sevgilisi ile birlikte yapsın? Sevdiği adamla yaşayacağı şirin evi döşesin, kimse ona karışmadan huzurlu çekirdek ailesi ile yaşasın? Şeyma Subaşı'nın yaşadıkları şeyler hafif değil. Bu konuda duyduğum bir kaç şey var ama ıspatlanamadığı ve insanların özel hayatı olduğu için paylaşmam doğru olmaz. 

Her olayda kadınları suçlarsanız, yarın öbür gün yaptığınız en ufak hata başkaları tarafından suistimal edilecek çünkü bu geleneği siz getirdiniz. 

Kime aşık olacağınızı nereden biliyorsunuz? Ya da yaşadığınız hayatı neye göre belirliyorsunuz? Kendi istekleriniz mi? Sosyal normlar mı? 

Genç bir kadının eğlenmesinden, şıkır şıkır gezmesinden, aşık olmasından, gezmesinden daha normal bir şey yoktur. Bunu sizlere de tavsiye ederim. Kalbinizi nefretle dolduracağınıza beyninizi biraz bilgiyle, kültürle doldurun ve sınırlarınızı genişletin. Eğer iyi kalpli olmayı öğrenebilirseniz Allah size her kapıyı açar unutmayın. 


Şimdi de en son verdiği röportajda giydiği kıyafetlerin markalarını sizinle paylaşacağım.. 

Bu fotoğraftaki elbise Özlem Süer tasarımı. Kemer ise Manc. Çok sevimli bir elbise bence. 



Bu fotoğraftaki elbise ve ayakkabıların markası Gucci. 
Şapka : Sibi Hats 
Eldiven ve gözlük: Nillush Vintage
Küpe ve Yüzük: Atasay 

Müthiş bir 60'lar lolita kafası olmuş... Bu güzel çekim için Nihat Odabaşı'nı tebrik etmek lazım.



Şapka : Sudi Etuz 
Üst: Raisa Vanessa 
Şort: Sudi Etuz 
Küpe: Şeyma X Atasay 



Bluz: Beymen 
Şort: Zimmerman 
Çorap: Calzedonia
Taç: Sibi Hats 


Üst: Zimmerman 
Eldiven ve Çanta: Nillush Vintage 
Çorap: Calzedonia 
Ayakkabı: Gucci
Mayo: Movom 
Küpe ve Yüzük : Atasay 



Elbise : Machka 
Bilezik: Atasay 


Salopet: H&M
Taç : Sibi Hats 
Aksesuarlar: Atasay 
(Bakın sadece pahalı şeyler giymiyormuş H&M ile poz verdi 😉) 

Ben bu çekimdeki kıyafetleri çok sevdim. Umarım bu stil yazısı sizin için de ilham verici olur. 

Şeyma Subaşı'nın giydiği kıyafetler, moda haberleri, magazin haberleri kategorisinde bir içerikti. Okuduğunuz için çook teşekkür ederim. Umarım haters'lardan değilsinizdir. Sevgiyle kalın 💓💋






Hiç yorum yok:

Sen ne düşünüyorsun?

Blogger tarafından desteklenmektedir.