Ads Top

Raisa Vanessa markasını son zamanlarda çok fazla duymaya başladık. Tüm Dünya starlarının koleksiyonlarından bir parça alabilmek için peşinden koştuğu, son derece özgün, farklı tasarımlarıyla moda dünyasına yön veren bir marka Raisa - Vanessa. Şimdi isterseniz bu başarılı ikizleri daha yakından tanıyalım. 

Milli Gururumuz 

Çünkü Raisa ve Vanessa İstanbul'da doğdu ve tüm dünyanın tanıdığı moda devlerinin arasına isimlerini yazdırdılar. Şu anda bütün ünlü hanımlar onlardan giyinmeye çalışıyor. 1986 doğumlular. Genç yaşta gelen bu büyük başarının sırrı ne ola ki? 


15 Yaşındayken tasarımcılığa başladılar 

Henüz lisedeyken çanta tasarlamaya başladılar. Kazandıkları ilk parayla da iyi bir dikiş makinesi almışlar. Sonrasında ise ilk tasarladıkları şey bikini olmuş. Çünkü istedikleri gibi bir bikini hiçbir yerde bulamamışlar. 😁


Üniversiteye gidene kadar İstanbul'da yaşadılar. Daha sonra London College of Fashion'da kostüm tasarımı eğitimi aldılar. 

Raisa Vanessa Efsanesi ise 2011 yılında kuruldu. Marka kısa zamanda büyük başarılara imza attı.

Tasarımlarını maksimalist ve cesur olarak tanımlıyorlar.

Türk Ünlülerin Gözde Markası 

Herkes giydi onların tasarımlarını ama Şeyma Subaşı bıktırana kadar giydi. Dünyada başka marka kalmamış gibi, yarın yokmuş gibi giydi. İlk önce bir düğünde şu yeşil takımı giydi 👇



 Ve olay. Rita Ora da Şeyma Subaşı'nın giydiği kıyafetin aynısını giydi. Takipleşiyorlar mı acaba gizlice? 👀


Hangisinde daha güzel görünüyor? Bence kesinlikle Şeyma'da. 
Herneyse, daha sonra Şeyma Subaşı Raisa Vanessa'dan başka bir şey giymedi desek yeridir. 






Bu arada, Şeyma Subaşı ve Raisa - Vanessa ikizlerinin de aralarından su sızmıyor. Belki de elbiselerin hepsine o kadar çok para harcamıyordur Şeyma Subaşı. Bilemeyiz. Raisa Vanessa çok iyi bir marka, ancak Türkiye'de bu kadar popüler olmasında Şeyma Subaşı'nın payı büyük. 


Kaçınılmaz Son 


Belediye dağıtmış gibi giyiliyor. Bu noktada ünlülerin de pişti olması kaçınılmaz. Hadi Şeyma Subaşı etiketine bakmadan giyiniyor, ama diğerlerinin neden aynı elbiseyi seçtiğini anlayamıyorum. Çünkü onca güzel Raisa Vanessa tasarımı varken bu elbiseyi seçmek neden? İndirimde miydi diye sorasım geldi. 

Herkes için Raisa Vanessa 

Trendyol için de bir koleksiyon hazırladılar. Kapış kapış gitti. Bakın ben cimri.com da da buldum. 100 - 200 lira arası Raisa Vanessa ürünleri var. Çok araştırırsanız belki dolap uygulamasında da bulabilirsiniz. Cimri deki linki bırakıyorum buraya Ucuza Raisa Vanessa almak. Markanın bu hızla popülerleşmesi marka için iyi mi kötü mü bilinmez. Genellikle herkesin ulaşabileceği markalar ünlü ve sosyete takımı için ayağa düşmüş sayılır çünkü. Bakalım Raisa Vanessa başarısını sürdürebilecek mi? 



Trendyol'daki tasarımlar hem çok güzel hem de uygun. Artık günlük bir kazağın bile 150 tlden başladığını düşünürseniz 200 küsür liraya Raisa Vanesa tasarımı bir ürün almak çok daha mantıklı bir tercih. Dikkat ederseniz H&M'de bile 100 liranın altında ürün kalmadı zaten.  



Dünya Starları için Raisa Vanessa

Şeyma Subaşıydı, Fahriye Evcen'di falan filan derken Raisa Vanessa'ya haksızlık etmeyelim. Tüm dünyada bu kadar çok sevilip tutulması gerçek bir başarı hikayesidir. Tasarımlarının gerçekten çok özgün ve güzel olmasıdır. Giydiremedikleri bir tek Madonna kalmış. Umarım en yakın zamanda Madonna'cığımız da sizden giyinir ve hayaliniz gerçekleşir kızlar. Her zaman destek, ve bolca sevgi 💗💗




Türkiye'de 6 tane mağazası var.

Şişli, Beşiktaş, Zorlu Center, Kanyon, Üsküdar ve Bodrum /Yalıkavak'ta Raisa Vanessa mağazalarını bulabilirsiniz.  




Raisa Vanessa kimdir? Moda haberleri, ünlülerin kıyafetleri hakkında okuduğunuz yazıyı sevdiniz mi? Haydi yorumlarda buluşalım.💗

2 yorum:

  1. Crop top'lar özellikle son 4-5 yılda moda olduğu için birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Crop her kıyafete uyum sağlaması ve dikkat çekici olması nedeniyle son zamanların en popüler giyim modelleri arasında yer alıyor. Peki crop nedir bu sıralar bolca duyduğumuz bu ürünler nelerdir.

    YanıtlaSil

Sen ne düşünüyorsun?

Blogger tarafından desteklenmektedir.