Ads Top

Kot Kombinleri nasıl yapılır? Kot Pantolon Nasıl Giyilir? Kot Pantolon giyerken yapılan yanlışlar neler? ve bir Kot Pantolon ile yapabileceğiniz sayısız kombin seçenekleri ile ilgili bir yazı hazırladım. Umarım gerçekten işinize yarar ve atmayı düşündüğünüz kotlarınızı değerlendirme kararı alırsınız. 

Öncelikle İstanbul'da şıkır şıkır gezebileceğiniz semt sayısı az. Bunu kabul edin. Dolayısıyla bu durum bizi daha spor ve rahat giyinmeye itiyor. Zaten kaldırımların durumu yüzünden her gün topuklu ayakkabı giyebilen biri olduğunu zannetmiyorum. Topuklu ayakkabılar gerçekten çok güzel, ama giyecek yerimiz yok 😓

Kot Pantolon kombinleri yaparken etrafta gördüğüm en büyük yanlış hareketle başlayacağım: 

Pantolonun boyu



Kot Pantolonda boyu kendinize göre mutlaka ayarlamalısınız. Hazır giyim mağazaları Türk kızının boy ortalamasının çok üstünde satıyor. Bir terziye gidip bunu mutlaka kendinize göre ayarlatın. 10 tl gibi bir rakamla kot pantolonunuzun çok daha güzel durduğunu göreceksiniz. Paçaları kıvırmak da bir seçenek ancak bu pantolonun modelini yok eder, ya da her kombine uyarlayamazsınız. 

İspanyol paça sorunsalı 

70'li yıllardan beri çok sevilen bir model ispanyol paça. Özellikle ispanyol paça kotları çok seviyorum ama boyuna mutlaka dikkat etmek lazım. İspanyol paça ile kot pantolon kombini yapacaksanız pantolondan ayakkabınızın görünmemesi gerek. Çok basit bir kural. Ayakkabı gözükmeyecek ve yerleri de süpürmeyecek. İspanyol paça kot giyerken topuklu ayakkabı giymeniz de tavsiyeler arasında. Çünkü spor ayakkabıyla çok salaş bir görüntü elde edebilirsiniz. 


Kemerleri görelim

Tabi illaki olacak diye bir şey yok. Ancak kot pantolon özellikle siyah deri kemer ile harika görünüyor. Özellikle yüksek bel pantolonlar. Mutlaka kot pantolon kombini yaparken kemer takmayı da düşünün.

Botun içine sokmaya çalışmak 

Kat kat bir görüntü elde etmenizi sağlar. Botun 1-2 cm yukarısında biten bir skinny jean tercih edebilirsiniz onun yerine. Ya da ispanyol paça giyin bot görünmesin. Ya da boyfriend jean giyin bot giymeyin 😂 Ama çok dar olan bir bot giyiyorsanız eğer lütfen pantolonu içine itelemeyin. Çok özensiz bir görüntü oluşturur bu. 


Yırtık kotun üstüne güzel bir şeyler giymek gerek 

Kot kombinleri yaparken yine en çok yapılan yanlışlardan biri. Yırtık kot salaş bir parça zaten başlı başına. Eğer üstüne de salaş yamuk yumuk bir şeyler giyerseniz hint fakiri gibi görünebilirsiniz. Efendim salaş pantolonların üzerine şık bir bluz giyerseniz bunu dengeler.



Bilekleri görelim 

Kot kombinleri yaparken yapabileceğiniz en büyük güzellik bileklerinizi göstermektir. Ayak bilekleriniz göründüğü zaman boyunuz olduğundan çok daha uzun gözükecek ve stil sahibi bir görüntü çizeceksiniz. Havalar da ısınmaya başladı zaten 😁

V Yaka ile kot pantolon uyumludur

Kot kombinleri yaparken V yakayı da güzel seçenekler arasında bulundurabilirsiniz. Çünkü kotun maskülenliğini ceketle birleştirirseniz görünümünüz biraz erkeksileşebilir. Bu kötü bir şey değil tabi ki ama eğer feminen görünmek istiyorsanız V yaka sizin için kurtarıcı olacaktır. Hem şık, ince kolyelerle de tarzınızı tamamlayabilirsiniz. Eğer bu şekilde giyinirseniz kurallara uygun, çok güzel bir kot kombini elde etmiş olursunuz. 


Çok yürümeyeceksen topuklu giyebilirsin 

Eğer toplu taşıma kullanmayacaksan, sokak sokak gezmek zorunda değilsen kot ve topuklu ayakkabının müthiş uyumunu deneyebilirsin. Hem bileklerin göründüğü için boyun uzun görünecek, hem topuklu giydiğin için zaten boyun uzayacak, hem de şık aynı zamanda günlük bir görüntü elde edeceksin. "Topuklu giymek istiyorum ama düğüne gider gibi görünmek istemiyorum" diyorsanız, kot - topuklu sizi kurtaracaktır. 


Ceplere ve desenlere dikkat 

Güzel kot kombinleri yapmak istiyorsanız, öncelikle vücudunuzu tanımanız gerek. Örneğin geniş basenlere sahipseniz kot pantolonunuzun arka ceplerinin çok büyük olmamasına dikkat etmelisiniz. Çünkü bu basenlerinizi olduğundan daha geniş gösterecektir. Aynı zamanda vücudunuzun alt kısmı üstünüze göre daha büyükse koyu renk kotlar tercih edebilirsiniz. Bu sizi incecik gösterecektir. Aman desenlere dikkat. Örneğin arkası taşlanmış bir skinny jean gördüyseniz, ama geniş kalçalarınız varsa bu kot pantolonun kalçalarınızı olduğundan büyük göstereceğini bilmelisiniz. Ona göre tercih yapabilirsiniz. 


Kim demiş kotla kot giyilmez diye 

Kotla kot giyilmez diye bir algı var kafamızda hep. Bunun sebebi belki aynı tonu elde edememek olabilir. Atıyorum kot pantolon ve kot ceket giyeceksiniz, ama birinin rengi bir ton açık, diğeri koyu. Bu noktada bir ton sur - ton oluşturmuş olursunuz ve buna sıcak bakılmaz genellikle. Ama Jenner kardeşlerimiz bu konuda en cesurlardan. Çok güzel kot - kot kombinleri yapıp gözümüzü tırmalamadan altından kalktılar. Siz de yapabilirsiniz. 

 



Kot Pantolon kombinleri , kot pantolon nasıl giyilir, moda, jean kombinleri hakkında yazdığım yazı umarım sizi aydınlatabilmiştir. Havalar ısındıkça moda hakkında daha çok yazı paylaşacağım. Umarım siz de severek okursunuz. Sevgilerimle💓💓





1 yorum:

  1. Home - Titanium Metal Supply
    Titanium Metal Supply ‎Products · ‎In stock · v3stores.com ‎Sale 온라인 카지노 추천 Type · ‎In 더킹 카지노 회원 가입 stock”: SteelSeries 넷마블 바카라 시세 Premium Kit, 3-in-1 Pack/Pack Titanium Metal Supply 2” (1.1-Pack/Pack)

    YanıtlaSil

Sen ne düşünüyorsun?

Blogger tarafından desteklenmektedir.