Ads Top

Kim Kardashian'ın Naomi Campbell Hayranlığı




Kim Kardashian, uzun zamandır dünya modasına yön veren isimlerden biri. Her yaptığı, her giydiği olay oluyor. Hatta yalnızca bunlar değil, fiziksel görüntüsü ile de kadınlara ilham veriyor. Örneğin büyük kalça modası da Kim Kardashian ile başladı. 

Kim Kardashian'ın ünlü olmaya başlamadı Paris Hilton ile başladı. Kardashian, Paris'in hem en yakın dostu, hem de asistanıydı. 



Kim Kardashian, bu yükselişini büyük ölçüde Paris Hilton'a borçlu. Çünkü bildiğiniz kimi Kim Kardashian ne oyuncu, ne şarkıcı. Yani herhangi bir yeteneği, başarısı yok. Keep up With Kardashians adlı reality show'da ailesiyle birlikte oynadı ve herkes tarafından tanınmaya başladı. 


Cüretkarlığını da Paris Hilton'dan almış olabilir. Her türlü olumsuzluğu bile kendi lehine çevirebilen bir karakter. Örneğin seks kasedinin internette dolaşması sonrasında bu görüntüleri toplatmayıp, telif hakkını alarak satışa çıkarmıştır. Bir fotoğrafçının ödül gecesinde çektiği fotoğrafını instagram'da paylaştıktan sonra fotoğrafçı fotoğrafın üzerinde hak iddia etmişti. Bundan sonra kendi magazin fotoğrafçısını tuttu ve kendisinin fotoğrafını artık başka kimse çekemiyor. Çekerse, bundan da para kazanacak. Yani Kim Kardashian gerçtekten zeki bir kadın.

Her giydiği olay oluyor ancak peki Kim Kardashian kimi örnek alıyor? Giydikleri gerçekten özgün parçalar mı? Cevabını ben vereyim; değil. 


Naomi Campbell'ın eskiden giydiği tüm kıyafetleri yeniden ortaya çıkarıyor ve ses getiriyor. Bu hareketi ilk önce farkedilmedi, ya da tesadüf olabileceği düşünüldü. 


Ama bunu o kadar çok sık yapmaya başladı ki, dikkat çekmemesi imkansız. 


Kim Kardashian'ın bana kalırsa hayran olunacak bir yanı yok. Yalnızca nasıl sansasyon yaratacağını, nasıl konuşulacağını çok iyi biliyor. Belki bu kopya kıyafet konusu bile onun konuşulmak için yaptığı bir şey de olabilir. Yaptığı her ne ise, dönüp dolaşıp ona fayda sağlıyor. 



Naomi Campbell aynı zamanda Kim Kardashian ile yakın arkadaş. Birlikte vakit geçiriyorlar. Bu yüzden Naomi'nin bundan haberinin olmadığını zannediyorum. Büyük ihtimal bu da planlanmış bir şey. Bu kadından gerçekten korkulur. 



Siz ne düşünüyorsunuz? Kim Kardashian'ın tarzı kopya mı? Campbell'ın bundan haberi var mı? Yoksa aralarında anlaşıp konuşulmaya mı çalışıyorlar? 

Hiç yorum yok:

Sen ne düşünüyorsun?

Blogger tarafından desteklenmektedir.