Ads Top

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 13. sezonu, 19-22 Mart tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin (PSM) ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

Bu yıl 13. kez düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul başladı. İlk gününde üç farklı defilenin gerçekleştiği etkinliğe birçok ünlü isim de katıldı. 
Toplamda dört gün süren ve Zorlu PSM’de düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un ikinci gününde modeller güzellikleri ve kıyafetleri ile dikkat çektiği kadar saç ve makyaj tasarımları ile de bütün izleyicilerin beğenisini kazandı.


Saç tasarımlarına MOS Kuaför Nişantaşı dokunuşu


Türkiye’nin ve İstanbul’un birçok yerinde şubesi olan MOS Kuaförlerinin İstanbul Nişantaşı şubesi, MOS Kuaför Nişantaşı defilenin ikinci gününde Saç tasarımı görevini üstlendi.

MOS Kuaför Nişantaşı Yöneticileri ve Saç Tasarım Artistleri Ali SUBAŞI ve Erkan UZELLİ bu eşsiz defilede profesyonel dokunuşları ile hayranlık uyandırdı.
Yaklaşık 20 yıldır Güzellik sektöründe bulunan Ali Subaşı ve Erkan Uzelli daha öncede birçok önemli organizasyonlara profesyonel dokunuşlarla imza atmıştı.
İstanbul’un en gözde güzellik merkezlerinden olan MOS Nişantaşı, bu senenin saç trendini ‘doğal görünümler’ olarak değerlendirdi.
Güzellik trendlerinden haberdar olmak isterseniz, modaya yön veren MOS Nişantaşı’nın web sitesine de bir göz atabilirsiniz. http://www.moskuafornisantasi.com/
Moda Haftası 22 Mart’a kadar sürecek. Bu muhteşem etkinliğe mutlaka uğramalısınız.
Ben de oradaydım 😁👇
Elbise çok gitmemiş sanki ama yapacak bir şey yok 
Okuduğunuz için teşekkür ederim 💓💓

Hiç yorum yok:

Sen ne düşünüyorsun?

Blogger tarafından desteklenmektedir.