Ads Top

Herkese merhaba. İncezevkler blog sizin için araştırdı ve sürekli estetiksiz olduğunu iddia eden Şeyma Subaşı'nın 16 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasındaki görüntüleri sizin için buldu. Şeyma Subaşı kim? Şeyma Subaşı estetikli mi? sorularınıza bu yazıda yanıt bulabilirsiniz.






Şeyma Subaşı Kimdir? Kısaca Anlatım


İlk olarak o zamanlar Zeynep Ilıcalı ile evli olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile birlikteliğinin ortaya çıkması ile tanıdık onu. Ancak ikilinin tanışması daha da eskiye dayanıyor. Var mısın yok musun adlı yarışma ile ilişkileri başlamış. 






İlişkileri seneler sonra kaza eseri gün yüzüne çıktı. Acun & Zeynep Ilıcalı çifti, bu ilişki ortaya çıkar çıkmaz boşanmadılar. Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı çifti kızları Melisa 5 yaşına gelene kadar evlenmediler. 




Çift daha sonra çok gösterişli bir düğün ile evlendi. Acun Ilıcalı'nın Melisa dışında Banu, Yasemin ve Leyla adında üç kızı daha var. 



Acun Ilıcalı ile olan birlikteliği sebebiyle çok gösterişli, lüks bir yaşam süren Şeyma Subaşı, herkesin dikkatini çekti ve sosyal medyada milyonlarca takipçi edindi. Ancak bu evlilik bir yıl kadar sürdü ve çift hemen boşandı. 


Şimdi ise Şeyma Subaşı'na benzerliği ile dikkat çeken genç model Itır Esen ile Acun Ilıcalı'nın birlikte olduğu iddialar arasında. Henüz doğrulanmadı. Şeyma Subaşı'nın ise Dj Guido Senia ile birlikte olduğu gerçek. İkili birlikteliklerini gizlemedi. 




Şimdilerde ise duyduğum Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı'nın evliyken ona hediye ettiği lüks yalıyı boşaltmak ve daha küçük bir eve taşınmak durumunda kaldı. Boşanmanın ardından kızlarının velayeti ise baba Acun Ilıcalı'ya verildi. 


OLAY VİDEO!




Videodaki yaşını da hesaba katarak konuşmak gerek, çünkü ergenlik dönemlerinde insanlar genellikle çirkindir. Bu doğanın kanunu gibi. Dişlerini de yaptırmış olabilir. Dudaklara da hafif dolgu yaptırmak bence estetikten sayılmamalı ama yüz tipindeki değişiklik sizce normal mi? Kilo verdi de yüzü inceldi desek, yine olamaz çünkü o zamanlarda da modellik yapıyor ve incecik bir kız. 

Bu video hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Şeyma Subaşı'nda sizce estetik var mı, yok mu ? 

Hiç yorum yok:

Sen ne düşünüyorsun?

Blogger tarafından desteklenmektedir.