Ads Top

Başlıktan bişey anlamadınız dimi... Anlatıcam... Şu montları gördünüz mü??


Canımız ciğerimiz Riri de giymişti bunlardan hatırlarsanız... Daha düzgün bi versiyonunu...


Bu markanın Genius adında bir koleksiyonu var... Gerçekten çok ses getirdi çünkü aşırı abartılı montlar. Battaniye ya da uyku tulumu gibi durduğunu düşünüyorum. Aslında bunlarla karda dolaşmak çok keyifli olabilir... Düşünsenize bi üşüme ihtimaliniz yok 😎


Zaten marka reklamını bu şekilde yaptı diyebiliriz. Sosyal medyada çok paylaşıldı bu montlar ve herkes merak etti. Bu müthiş bir tanıtım demek. Reklamın iyisi kötüsü olmaz lafını bir kez daha kanıtladı.


Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın suçları filminin galasında Ezra Miller'da giydi bunu. Müthiş bir tanıtım değil mi sizce de... Bence Moncler bu yüzden bir Genius. Yani dahi. Buna pazarlama dehası denir arkadaşlar.


Yine bir Ave Maria örneği... Şu kadını rahat bırakın artık. 🤦‍♀️

Bahsetmek istediğim Moncler'daki fiyatlar. 1600 sterline bir kazak alabileceğiniz mağazalardan bahsediyorum... Gerçekten korkunç bir lüks. Ama zaten zenginliğin olayı bu değil mi? Ürün güzel olsun olmasın, marka kendini belli eder her zaman ve insanlar bir bakışta o kıyafete milyarlar harcadığınızı bilir. Bu da size o ortamlarda otomatik olarak sosyal statü kazandırır... Şu gucci'nin malum renkleri ya da chanel'in amblemi, ya da balenciaga yazılı kıyafetler. Hem yürürken reklam yaparsınız hem de o markaya inanılmaz paralar harcarsınız. Sebebi ne? Sosyal statü. Kendi parasını kendi kazanmış hiçbir zengin insanın bu şekilde harcadığını görmedim. Acun Ilıcalı ya da Steve Jobs'a bakın...


Dünyanın en zengin adamı Steve Jobs'tan bahsediyorum... Derdi kesinlikle göstermelik bir statü değil... O zaten değerli bir insan.

Konumuza dönelim... MONCLER'da sadece absürt tasarımlar yok. Herhangi bir şeyi de byradan çok pahalıya alabilirsiniz.istanbul da da mağazaları var... Buyrunuz adres:


Evet buralardan bu eşsiz ürünlere ulaşabilirsiniz... Sevgilerle ❤️✌️

Hiç yorum yok:

Sen ne düşünüyorsun?

Blogger tarafından desteklenmektedir.